Bänkskivor i Granit & Marmor

Köksbänk natursten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Att välja köksbänkar är inte bara en fråga om  design, det är lika mycket en fråga om livslängd, känsla, kvalitet och trivsel. Med en köksbänk i granit i köket ökar både trivsel, kvalitet och livslängd. Bänkskivor i granit är lättskötta och sätter sitt eget signum på inredningen med sitt exklusiva utseende. I den tuffa köksmiljön med varma kokkärl, vassa knivar, slag, stötar och inte minst bakterier ställs det höga krav på materialval. En köksbänk i granit står sig väl i denna miljö och behåller sin lyster år efter år.

Vi tillverkar köksbänkar i granit eller marmor efter dina mått och önskemål. Välj bland 80 olika stensorter i vår materialbank.

Välj först det material som tilltalar dig och som passar in i köksmiljön, och därefter hur bänkskivorna skall utformas för att göra köksmiljön praktisk och lättskött.  I vår materialbank kan du välja mellan ett åttiotal olika stensorter. Våra stenmaterial för köksbänkar finns i 2, 3 och i vissa fall 4cm tjocklek. Stenarna finns med både slipad och polerad yta.

 

 köksbänk granitköksbänk granitköksbänk granit

 

 

 

Materialval köksbänkar & bänkskivor

 

köksbänk granit
Granit

 

köksbänk granit
Marmor

 

köksbänk granit
Kalksten

 

köksbänk granit

Komposit