Komposit / Innemiljö /      

 

- Silestone är en naturlig kvartsyta, utvecklad och skapad för att dekorera dagens kök och badrum i ett stort utbud av attraktiva färger, extraordinära texturer och med högkvalitativ prestanda. Silestone är det enda kvartsvarumärket med ett bakteriostatiskt skydd som garanterar maximal hygien på ytorna.

- Silestone kvartskomposit har hårdhet 7 i Mohs hårdhetsskala ( diamant är nummer 10 ). Därför, jämfört med majoriteten av bänkskivor som de gjorda av trä, laminat och akrylkomposit är en bänkskiva i Silestone betydligt mer resistent mot repor och slag.

- Fläcktålighet Silestone är en icke porös yta av kvartssten som är mycket motståndskraftig, för fläckar från te och kaffe, vin, citrosaft, olivolja, smink och många andra vardagsprodukter.

- Slagtålighet Den höga graden av stöttålighet hos Silestone´s kvartsbänkskivor överträffar andra produkter med liknande tillämpning som tex. laminat, trä och acrylkomposit.

- Välj material Silestone finns i två olika serier, Silestone och Dekton, i ett 80 tal olika färger / nyanser, 3 olika ytbehandlingar och 4 tjocklekar. Valet är ditt.

 

 

                    

                  Silestone                                            Dekton