Innemiljö

Natursten inomhus är både vackert och hållbart. Oavsett om du är ute efter polerad marmor till badrumsinredningen, tålig granit till köksskivorna eller rustik kalksten till fönsterbänkarna så hittar du det hos oss. Färdigt på lager har vi plattor i flera olika material och storlekar till både golv- och väggbeklädnad. Här hittar du även rätt produkter för skötsel och rengöring, så du kan vara säker på att den sten du väljer håller sig vacker år efter år.

Letar du efter bänkskivor till ditt kök eller badrum så hittar du det här. Välj bland ett 80-tal sorter i marmor, granit, kalksten, Silestone eller Dekton.

Vi har golvplattor i många olika storlekar och färger. Här hittar du allt från granit och marmor till kalksten och skiffer.

Fönsterbänkar i naturmaterial lyfter hela rummet och ger en exklusiv känsla. Läs mer och se våra färdiga fönsterbänkar här.

Det är viktigt att ta hand om naturstenen på rätt sätt. Här ser du Akemi’s produkter med allt från rengöring och impregnering till polering och färgförstärkning.